aina+biano
Dj | Música
Viernes 21/12 de 2018   23.59
La peligro
Valencia (Universitats)
6/8€

Continuen les sessions especials de Biano. DES DE LES 00.30 de la nit que obrirem portes podràs ballar amb la nostra invitada espècial AINA, que desperquè del seu èxit de maig, torna a la cabina del mal i després BIANO tancarà la nit amb una sessió de les mítiques!

AINA va estudiar disseny de moda i més avant es va donar a conéixer en xarxes socials per la seua pràctica en fotografia en Instagram mostrant la seua passió per una molt selecta i única estètica i defenent la neutralitat i igualtat de gènere.

Després de mudar-se a Londres i aparéixer en videoclips d’artistes com a Arca o Dj Shadow es va veure embolicada per un movimiento/escena musical que li va canviar la seua forma de veure les coses, l’interés per la música entre altres. Açò és el que la va inspirar a començar a punxar i el que pretén transmetre en els seus dj set.

Aina fusiona el trance, hardcore, grime, reggaeton, trap i dancehall amb eixa estètica que mostra en internet, dins d’una esfera ectrónica tan abstracta com contundent i ballable.
BIANO es donà a conèixer al front de la maquinària del grup ORXATA.També forma part de BAFLE! i ESOC, col·lectiu que experimenta amb la música electrònica improvisada, el videoart i l’art d’acció.

En solitari actua amb un directe de techno amb màquines [BIANO a màquina]. Com a DJ s’ha especialitzat en punxar amb el mòbil. A les seues sessions trobem una gran descàrrega d’estils ballables que van des del Moombah, Trap, Kuduro, Zoukbass o Dancehall fins al Techno, Bakalao o Eurodance…

HORARI: 00.30h-7.00h

Gratis fins a les 2.00h, després 8€ amb dos birres o una copa, amb descompte 6€. Arreplega el teu descompte als nostres locals col·laboradors:

No Hay Nada Mejor Que 27 Amigos, Cafe Burlon, Café London, Killing Time, Rock N’ Rolla, La Caverna Valencia, La Carbonera / Espai-Eclectic, Jamon Session, ROCK ISLAND-Music Bar , Café Lola -Valencia- , L’alquímia Café Bar- Cultural y La Vitti .

La peligro Universitats

Pl. Honduras, 37
46022 Valencia