Confèrencia-Debat
Viernes 19/11 de 2021   19.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Secun de la Rosa i Miguel Rellán amb Mariola Cubells.

Els actors Secun de la Rosa (Aída, La llamada, El Cover, Las piscinas de la Barceloneta) i Miguel Rellán (Amanece que no es poco, Días de futbol, La que se avecina, El ministerio del tiempo, Maricón Perdido) pertanyen a generacions diferents amb diversos denominadors comuns: l’amor per l’ofici, la perseverança, les inquietuds per explorar sempre noves històries. Ara estan immersos en un projecte comú, l’obra de teatre Els fastigosos, basat en la famosa novel·la de Santiago Lorenzo.

Tots dos tenen una carrera reeixida en cinema, teatre i televisió, tant en la comèdia com en el drama. Comparteixen la mateixa mirada sobre l’ofici d’actuar, de crear i d’estar en la faràndula.

Se senten en un nou Conversatorio del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, aquesta vegada a la Casa de la música del Centre Cultural Les Cigarreras d’Alacant, per a explicar-nos tot això amb el seu habitual desenfade: com van ser els inicis, què conserven d’aquells començaments, on estan i a quins llocs volen arribar.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia