Altres
Sábado 18/11 de 2017   17.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Participants:

La Internacional Teatral
Espai autogestionat d’art i pensament crític que, des de finals de 2016, agrupa diversos artistes i col·lectius com A Tiro Hecho i La Miliciana Serigrafía, etc.

Estratègia Integral Participativa de Nazaret
Iniciativa promoguda per l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, executada entre setembre de 2016 i febrer de 2017 per un equip tècnic format per l’estudi La Dula, l’arquitecte David Estal i La Repartidora.

Efrén Álvarez
Artista. Basa la seua pràctica artística en el dibuix, amb el qual explora visions del món contemporànies relacionades amb el conflicte, al mateix temps que concep la representació gràfica com un procés d’agència. El seu treball s’ha pogut veure recentment en espais com García Galería, ADN, Sala Usurpada, el MNCARS o el MACBA, on va formar part de la controvertida exposició La bèstia i el sobirà. És autor del projecte Breviario Político, present a l’exposició.

Ignasi Prat
Artista visual i fotògraf documental. Basa la seua producció en la realització de projectes de llarg abast. L’any 2014 ha guanyat una de les línies de projecte de BCN Producció amb El món dels vencedors. És autor del projecte Cesión temporal, present a l’exposició.

Azul Blaseotto
Artista visual, dibuixant de còmics i docent. És fundadora i coordinadora, juntament amb Eduardo Molinari, de l’espai cultural La Dársena_Plataforma de Pensamiento e Interacción Artística, a Buenos Aires. És autora del projecte Registro exacto present a l’exposició.

Mireya Royo Conesa
És l’actual Cap del Servici d’Educació de l’Ajuntament de València. Membre de la formació política Podem i fins a l’actualitat ha compaginat la seua tasca de professora de secundària amb l’activisme feminista i la Plataforma d’Auditoria Ciutadana del Deute. Té formació de música i musicologia en els Conservatoris de València i posteriorment en el de París Xé i la Royal Academy of Music de Londres.

Mes informació: http://arcana-imperii.catxirulolab.org/

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia