Altres
Sábado 16/12 de 2017   17.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Data: 16 de desembre
Lloc: Centre del Carme – sala 2B
Horari: 17.30h.

EL PUNT, espai de lliure aprenentatge
Espai de lliure aprenentatge, intercanvi d’informació i memòria del moviments socials situat al centre de la ciutat. Funciona des de l’autogestió i l’autoorganització social i comunitària amb la finalitat de resoldre autònomament i de forma sol·lidària les seues necessitats culturals i polítiques.

La Factoría Cívica
L’ús temporal de l’edifici Alinghi (Construït per a la Copa Amèrica i actualment en desús) va promoure un espai per al co-aprenentatge, la reflexió, l’acció i la divulgació al voltant de les noves formes de disseny col·laboratiu i innovació cívica. Aquest és un projecte impulsat per CivicWise amb la col·laboració de la Marina de València on es va prototipar la Factoría Cívica.

Núria Güell
Artista. El seu treball ha estat àmpliament reconegut els darrers temps per la seva capacitat per vehicular la interpretació crítica de diferents realitats relacionades amb la repartició asimètrica de poder, amb l’articulació de solucions tàctiques i de micro-activisme. En el seu projecte per aquesta exposició (“Afrodita”) Núria güell tensa la relació laboral que la vincula al Centre del Carme Cultura Contemporània per posar en relleu la precarietat el treball de les artistes en el context institucional.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia