3-A TEMPO DE CONTE (4)
Escénicas | Menuts
Domingo 31/1 de 2021   18.00
Sala L'Horta
Valencia (Altres)
8€

A tempo de Conte no és un espectacle musical comú, es tracta d’un espectacle infantil didàctic i interactiu basat en un projecte musical anomenat Batucado.
Batucado és una metodologia musical des de bebé aplicada en forma de taller musical on fem servir com a suport un llibre i cd com a material musical indispensable.
L’objectiu de l’espectacle, consisteix a plasmar els objectius bàsics de l’Educació Musical infantil i els seus beneficis a través de les diferents cançons originals, personatges i il·lustracions que figuren en cadascú dels llibres Batucado. Es veuen representats escènicament d’una manera molt propera, dinàmica i divertida amb molt de gust i professionalitat.
Cadascuna de les històries estaran representades per Allegra i Adagio, uns personatges molt divertits i carismàtics que ens guiaran i ajudaran a descobrir totes les aventures musicals de cada conte musical.
El públic i les famílies amb els seus menuts, seran sempre protagonistes de forma activa a l’espectacle CANTANT, BALLANT I APRENENT MÚSICA EN FAMÍLIA.

Teatre interactiu i musical
50’
Valencià
Per a la primera infància de 0 a 5 anys
Proximitat: el públic s’ubicarà dalt de l’escenari

Sala L'Horta Altres

San Martín de Porres, 17
46026 Valencia