Cartel baja
Teatre-Dansa
Jueves 18/5 de 2017   20.00
Cabanyal
Valencia (Poblats Marítims)
5/6€

El Festival Cabanyal Íntim, projecte social i cultural que porta cada primavera les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases del barri valencià i altres espais singulars, celebrarà la 7a edició del 18 al 28 de maig sota el lema Migracions.

Com expliquen els organitzadors del festival –Isabel Caballero, Jacobo Roger, Marta Borcha, Esther Melo i Plans Godes MedranoMigracions respon a la necessitat de reflectir i donar visibilitat des del Cabanyal Íntim al drama migratori al que assistim: “Des de la tragèdia dels refugiats, les migracions involuntàries de la població per qüestions laborals, polítiques, religioses i ideològiques fins als processos migratoris que s’estan produint en les ciutats contemporànies i que estan ocasionant gentrificacions, abandons de barris i degradació d’aquests”.

Sota aquest lema transitaran més d’una vintena de muntatges multidisciplinaris de la programació d’enguany que sorprendran per les seues diferents visions i llenguatges escènics. Una programació per a tots els públics que acollirà també la tercera edició de Territori Performance, espai d’experimentació i d’avantguarda escènica que retorna en aquesta nova edició a les entranyes del Teatre El Musical. Un elenc d’artistes i/o col·lectius procedents de la geografia nacional i internacional habitaran amb les seues accions performàtiques el hall, les sales d’assajos, oficines i fins i tot les cambres de banys del teatre. Alt voltatge escènic en una sessió contínua de més de 3 hores ininterrompudes.

A la convocatòria del Cabanyal Íntim 2017 han concorregut més d’un centenar d’artistes/companyies tant de creadors valencians com d’espanyols residents en l’estranger, la qual cosa demostra la consolidació d’un festival que va nàixer en plena crisi econòmica amb una clara vocació reivindicativa de defensar el patrimoni històric del Cabanyal i una aposta contundent per a incentivar i donar visibilitat a la creació, recerca i producció escènica contemporània dins del buit escènic de la ciutat.

L’autora de la imatge del cartell d’enguany és Paula Valero Comin, artista valenciana establida a París i l’autor del disseny del cartell és Juan Domingo. La 7ª edició del Cabanyal Íntim, la campanya del qual de micromecenatge ja està en l’ultima fase, ve carregada de novetats, nous projectes i col·laboracions que es desvetllaran en breu.

Cabanyal Poblats Marítims

Barrio del Cabanyal
46001 Valencia