Confèrencia-Debat
Martes 10/12 de 2019   16.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El dimarts 10 de desembre, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València commemorarà a l’Aula Magna el 71é aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb dues conferències, una a les 16.30 hores i una altra a les 18 hores, i un recital de poesia a les 19 hores. Aquest acte, organitzat per l’Aula de Literatura i l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València, és gratuït i d’aforament limitat.

La primera xarrada, titulada ‘Com convertir els drets humans en trending topic’, serà a càrrec de la periodista i redactora cap de ‘Planeta Futur’ (El País), Lola Huete. En la conferència següent, ‘Diàspora, literatura i drets humans’, parlarà l’escriptor i professor de Literatura Daniel Centeno Maldonado. Per acabar aquesta especial celebració en honor de la Declaració Universal dels Drets Humans, el poeta, escriptor i professor de Filologia Abderraman El Fathi farà un recital poètic amb el títol ‘Poesia des de l’altra vora’. Totes aquestes activitats, les presentarà i moderarà José Elías Esteve, director del màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional, i Cristina García Pascual, membre de l’Institut de Drets Humans i responsable de l’Aula de Literatura.

No és la primera vegada que la Universitat de València du a terme una activitat per commemorar aquest aniversari. L’any passat va fer una exposició en què van participar 30 dissenyadors i il·lustradors valencians i un congrés amb l’objectiu d’examinar i fer balanç del reconeixement i de la garantia efectiva dels drets inclosos en la Declaració.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia