Captura de pantalla 2019-10-18 a las 16.15.50
Altres
Martes 12/11 de 2019   20.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Ciutat Vella Oberta és una Biennal multidisciplinària l’objectiu de la qual és dinamitzar i projectar des de la Comunitat Valenciana el panorama artístic des del centre històric de València. Els veïns i visitants podran gaudir del treball d’artistes nacionals i internacionals, reconeguts i emergents, que obriran les portes dels seus tallers, els espais expositius i els museus del centre històric. Una enriquidora oportunitat d’intercanvi d’experiències artístiques oberta a tots els públics. La Biennal és un esdeveniment recurrent que convoca la participació oberta. En aquesta quarta edició artistes valencians i representants de 26 països assisteixen a una nova trobada on, fruit d’aquesta diversitat, s’enriqueix el discurs de l’art.

Aquesta edició incorpora amb major èmfasi el Circuit de l’Art, activitat que uneix el Taller de l’Artista amb els Centres expositius i viceversa. L’aprofitament ple dels espais on la creació es fa visible i la seua connectivitat total a través de la xarxa són estratègies que promouen la circulació de continguts i incorporen les noves pràctiques artístiques. Enguany, com a novetat, s’introdueix el Cicle de Diàlegs de la Biennal, espai de reflexió sobre temes d’actualitat en el món de l’art.

La Biennal estimula la investigació, la creació innovadora, la reflexió i a més proposa una xarxa d’activitats mitjançant exposicions, performances, instal·lacions, recorreguts, xarrades, conferències, projeccions, entre altres accions rellevants, que són programades per a ser presentades a la ciutadania a fi de transformar les audiències i posar en evidència la renovació de les arts per mitjà de processos orientats a la participació social que enriquisquen el panorama de l’art actual.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia