E4uBXBoXoAYlDgU
Escénicas
Martes 13/7 de 2021   22.30
Casa de la Marquesa
Gandia (Zona + Alla…)
Entrada libre

Aquesta edició de la Universitat d’Estiu de Gandia presenta un ampli ventall d’activitats obertes a la ciutadania. Totes elles seran gratuïtes, a excepció del concert de Carles Denia, però requerirà inscripció prèvia per qüestions sanitàries. La reserva d’entrades s’obrirà demà dimecres. La programació, que inclou activitats a les 20h i a les 22:30h, es desenvoluparà en la Casa de la Marquesa.

Pel que respecta a les activitats vespertines, aquesta edició recupera els actes a les 20h però en aquesta ocasió estrena el format “Conversem amb…”,  on la UEG busca establir un espai de reflexió i debat amb autors i autores de reconegut prestigi per a, des de distints àmbits, reflexionar sobre aquests canvis i aquells que estan per vindre. Així, el primer acte versarà al voltant de l’exposició “Coronacrisi i Cultura” i comptarà amb la participació de la comissària de la mostra, Marisa Guillén, qui estarà acompanyada per la dissenyadora Virginia Lorente i Javi Tortosa i Miguel Martí, de Estudio Democracia. La setmana continuarà amb la participació de l’il·lustrador valencià Paco Roca, el filòsof Enric Senabre i la també la il·lustradora Paula Bonet que passaran per aquest espai els dies 13, 14 i 15 de juliol respectivament. Mentre, divendres 16 serà el moment de conversar sobre Francisco Brines amb els periodistes i escriptors Fernando Delgado,  Àngels Gregori, Antonio Lucas  i Josep Piera.

La programació es completa amb les activitats nocturnes que tindran lloc a les 22:30 hores al Jardí de la Casa de la Marquesa. Aquestes començaran dimarts 13 amb el grup de dansa de la Universitat de València que presentarà el seu espectacle “Abans de la llum”. Mentre, el dimecres 14 torna a Gandia la companyia teatral Escena Erasmus amb l’espectacle “El viatge impossible”. Dijous 15, l’escenari de la UEG rep el quartet valencià, les Maluks, un dels projectes musicals valencians a tindre en compte aquest 2021. El punt i final d’aquesta edició el posarà, divendres 16, Carles Denia, qui torna a la UEG amb un espectacle en forma de quintet produït especialment per a l’ocasió.

Tant les “Converses amb” com les actuacions nocturnes seran de caràcter gratuït amb inscripció prèvia per qüestions sanitàries. L’única excepció serà el concert de Carles Denia que tindrà un entrada de 6€.

En tots els casos, el registre o compra d’entrades cal efectuar-se a través de la web www.uv.es/ueg. Tant les inscripcions com la venda d’entrades estarà oberta a partir de demà dimecres 30 de juny a les 9h.

_____________________________________________________________

Grup de dansa de la Universitat de València.

Abans de la llum tracta, a través de la poètica de la dansa i la música, totes les experiències per les quals han transitat les 8 dones protagonistes d’aquest espectacle. En aquest temps fosc en què sembla que no arribarà mai el trenc d’alba, elles narren en primera persona la línia que va de la desesperança a l’esperança. De les tenebres a la llum.

Casa de la Marquesa Zona + Alla…

Passeig Germanies, 13
46702 Gandia