Escénicas
Jueves 11/7 de 2019   22.30
Casa de la Marquesa
Gandia (Zona + Alla…)
Entrada libre

La programació d´activitats nocturnes que es realitza al jardí de la Casa de la Marquesa. Totes les activitats tenen lloc a les 22.30h i són gratuïtes.

DIJOUS 11 DE JULIOL
TEATRE. 22.30 Jardí de la Casa de la Marquesa
ESCENA ERASMUS PRESENTA “UNA CANÇÓ PER EUROPA”
Enfrontaments, discussions, populismes, fronteres creixents, amenaces, baixesa moral, col·lapse, banderes renovades, somriures torts. Camina Europa cap a un nou abisme? Arribem al final d’un llarg temps de pau? Podem eixir d’aquesta cruïlla? Cap a on anem? Cap a on volem anar?
Presentem un espectacle en forma de comèdia i replet de cançons en directe de diferents èpoques i estils. Un espectacle per a tots els públics que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant de la foscor que sembla voler caure sobre nosaltres. “Una cançó per a Europa” és el cant a l’esperança d’un grup de joves de deu països que, amb el seu exemple, ens mostra que és possible creure en el demà i somriure, que el futur no ha de ser una tragèdia per molt que alguns la desitgen. Vencerem a la foscor amb la comèdia i amb l’alegria.
Escena Erasmus és un projecte convençut que la Unió Europea, amb els seus defectes, ha possibilitat un llarg temps de pau i concòrdia, i pot ser un espai d’esperança per al futur si no renuncia als seus valors fundacionals. Hui, més que mai, apostem per una Europa de les persones i de la cultura.

Casa de la Marquesa Zona + Alla…

Passeig de les Germanies, 11
46702 Gandia