11bb8ee6-216e-e3f0-50bf-cfa6ec0b8965
Música
Sábado 2/10 de 2021   22.00
La salà
Valencia (El Cedro)
10/13€

El major exponent de la música urbana entre la gent jove de Catalunya, és sens dubte, 31 FAM. Després d’obrir-se pas a la capital per primera vegada, a la Sala Independance de Madrid, el 17 d’abril van presentar el seu tercer treball discogràfic, ‘JETLAG’, a la Sala Barts de Barcelona. Aquest estiu ja han voltat per tot el territori català, començant la seva gira al Cruïlla XXS el passat 20 de juny. Ara, l’1 d’octubre arriben a terres valencianes! Els podràs veure a la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig (Alacant) i el dia 2 d’octubre a La Salà de València.

Els 6 membres d’aquesta família han sabut apropar-se a un públic amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que han mesclat a la perfecció i amb això, han creat una sonoritat pròpia cantant en diferents idiomes com en català, castellà i anglès.

‘TR3TZE’ va ser el seu debut al mercat, un primer disc que va rebentar en escoltes, sales i ràdios. ‘Valentina’ es va convertir en single d’or superant les 10M de reproduccions.

Seguidament van llançar ‘Valhalla Vol.1’, el seu segon treball discogràfic, que ja comptava amb una gira espectacular amb més de 40 dates confirmades, algunes d’elles a festivals tan importants com el Share Festival o el Madrid Salvaje. La pandèmia va paralitzar la gira del 2020, però no al grup, que ara presenta a València el seu tercer disc: ‘JETLAG’. Un treball que disposa de 16 cançons i col·laboracions potents com amb el Lildami, MKintana, Teuma Thug de la P.A.W.N GANG i el Mr.Mad, i també disc que passarà a la història per ser el millor de la banda fins el moment pel que fa a la sonoritat i la maduresa de les lletres.

31 FAM és el grup que ho dóna tot damunt l’escenari, el grup que sempre acaba penjant un cartell de sold out –fins i tot a sales tan mítiques com Apolo i Razzmatazz-, i que ha arribat a compartir escenari amb artistes de la talla de C. Tangana i Maikel Delacalle, entre d’altres.

31 FAM és el present i el futur!

La salà El Cedro

Campoamor, 52
46022 Valencia