Música
Sábado 18/12 de 2021   20.00
Teatre Principal
Valencia (Ciutat Vella)
12/20€

Sedajazz compleix tres dècades de viatge on, des del començament, el jazz ha sigut marc de llibertat per a impulsar centenars de projectes, publicar desenes de discos i compartir passió amb els més de mil alumnes que s’han format amb ells a la seua escola, tallers i seminaris.

Dissabte 18 desembre · 20 h · 12/20€ Sedajazz + Sole Giménez
Des de fa més de 20 anys, Sole Giménez ha realitzat nombroses col·laboracions amb Sedajazz. Per a aquesta ocasió especial oferiran una selecció de temes de caràcter llatí amb arranjaments originals fets per Sole i també espectaculars temes gravats en diferents discos de la història de la Sedajazz Big Band.

Diumenge 19 desembre · 20 h · 12/20€ Jove Big Band Sedajazz
La Jove Big Band Sedajazz és una formació composta per joves talents del col·lectiu Sedajazz i reuneix en un mateix cercle xiquets i xiquetes de diferents edats. Actualment presenten el seu nou disc, ‘Mutant’, amb un repertori compost per arranjaments orquestrats per Perico Sambeat, Francisco Blanco “Latino”, Ramón Cardo i Jesús Santandreu, a més d’arranjaments originals de l’orquestra de Dizzie Gillespie, Duke Ellington o Don Ellis.

Teatre Principal Ciutat Vella

Barques, 15
46002 Valencia