Confèrencia-Debat
Miércoles 17/11 de 2021   19.30
Espai Llimera
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

El cicle de converses al voltant del temps organitzat per l’Associació de creadores i creadors del País Valencià, Comitè Escèniques, va començar el passat dia 2 de novembre a Espai Inestable i continuarà els dies 16, 17 i 29 de novembre a les 19:30h a la Sala Ultramar (C/Alzira, 9), a Espai Llimera (C/ Timoneda, 6) i a Espai Inestable (C/ d’Aparisi i Guijarro, 7). Les xerrades són presencials i d’entrada lliure, obertes a qualsevol tipus de públic que estigui interessat en la visió del temps des de diverses perspectives. L’actriu Lucía Aibar és l’encarregada de presentar i mediar aquests debats sobre el concepte del temps. En la primera conversa participàren Rocío Martín (especialista en Branding i Marketing digital) i Sabina Pascual (experta en teles aérees, trapeci i ioga).

En la segona, participaràn Clara de Luna, una artista amb moltes facetes, és compositora, tatuadora, fotógrafa, dissenyadora gràfica i editora de video, junt a Marta Ferrer, ex-esportista d’elit de Judo i Softball i alpinista. Algunes de les preguntes que respondràn són: Li costa més temps a una dona llegar a l’elit? Com a artista que engloba tantes disciplines quina és la més exigent a nivell temps? Té l’art un temps màxim? Caduca?

El tercer debat el tindrem a Espai Llimera i contarem amb l’enginyer industrial i Catedràtic de la UV, José Roger, que ens parlarà de la seua visió del temps amb una perspectiva científica. La seua parella de conversa serà Nico Didier, que viu i treballa a França, i és restaurador i conservador d’art, especialitzat en noves tecnologies.

En darrer lloc, tindrem a Rafael Gómez, docent i llicenciat en Belles Arts que farà parella amb Jesús Muñoz, membre de la companyia Pont Flotant.

En aquest projecte col·laboren l’Ajuntament de València i l’Institut Valencià de Cultura.

Espai Llimera Extramurs

Timoneda, 6
46008 Valencia