Escénicas
Sábado 3/11 de 2018   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Aquest projecte és la culminació d’un desig personal d’Héctor Alterio per interpretar una selecció de poemes, principalment de León Felipe, amb els quals s’identifica plenament. La proposta d’Alterio per a aquest recital és summament original ja que no recita els poemes d’una forma clàssica sinó que els interpreta, d’aquesta forma no és la mètrica o la melodia la que marquen el seu camí sinó la interpretació, no cerca solament l’essència sinó l’actuació.

El repertori d’aquest excepcional espectacle representa la perfecta harmonia entre els poemes de León Felipe i les composicions originals de Joaquín Turina, Ástor Piazzolla, Joaquín Rodrigo, Francisco Tárrega i el propi José Luis Merlín.

La selecció dels textos no tenen un denominador comú, no obstant açò ressalten la manifestació d’uns sentiments comuns entre els autors i l’intèrpret, coincidències que existeixen a causa de la implicació emocional d’Héctor amb l’espectacle. Destaca la presència de textos de León Felipe per la vella admiració d’Alterio per aquest poeta maleït que té en el seu haver-hi infinitat de retrets a la humanitat.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia