sliderjazzprvideo
Jazz ♪ | Música | Menuts
Sábado 7/7 de 2018   12.00
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
5€
Concert interactiu per a xiquets/as fins a 12 anys. La música constituïx un estimule multisensorial que precisa diferents processos que afecten el conjunt del sistema nerviós: motors, cognitius, sensoriomotrices i emocionals. Requerix així mateix, la capacitat d’apreciar les notes, el ritme, els tons, les seqüències, els silencis, espais que cal escoltar i recordar amb atenció.
Plaer, irritació, alegria, excitació, relax, energia. La música és capaç de generar un ampli palmito de sensacions en les persones el que mai suscitarà, ni en grans ni en xicotets, és la indiferència. Açò ho saben molt bé els integrants del col·lectiu Sedajazz que, fa uns anys, van decidir ampliar la seua labor didàctica i crear Jazzetjant amb xiquets, una iniciativa pensada per a la que els xiquets de fins a 12 anys s’acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova i que ho fan a través de l’oïda, del joc i de l’experimentació.
El col·lectiu de músics SEDAJAZZ porta més de 15 anys realitzant activitats didàctiques i concerts dirigits a xiquets. En esta ocasió hem volgut arribar més lluny dedicant esta activitat als més xicotets.
Escoltar música aporta harmonia, afavorix la concentració i la relaxació, les seues ones sonores ajuden a compensar la pressió sanguínia, alleugen tensions musculars i beneficien de forma evident el funcionament del sistema immunitari.
La música constituïx un estímul multisensorial que precisa diferents processos que afecten el conjunt del sistema nerviós: motors, cognitius, sensoriomotrices i emocionals. Requerix així mateix, la capacitat d’apreciar les notes, el ritme, els tons, les seqüències, els silencis, espais que cal escoltar i recordar amb atenció. Precisa el desplegament de memòria musical, motriu i verbal.
El seu efecte en els xiquets és espectacular, augmenta la capacitat de concentració, desplega la sensibilitat i memòria auditiva, contribuïx a expressar sentiments, estimula la parla i l’expressió corporal.
Durant 90 minuts aproximadament, tres músics professionals amb àmplia experiència en treball docent amb xiquets, realitzaran un concert especialment dissenyat per a  xiquets  en el que el més important, és que els xiquets experimenten la música, que la compartisquen amb els seus iguals, que juguen, que riguen, que ballen, que es relaxen, que fan seua la música per un moment, que s’assenten protagonistes i participes de l’espectacle i que els papàs i mamàs puguen presenciar i disfrutar d’eixe moment.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia