web_cartell-18e-festival-internacional-de-jazz-de-peniscola
Jazz ♪ | Música
Viernes 16/7 de 2021   20.00
Palau de Congressos de Peníscola
Peníscola (Zona + Alla…)
15€

Ronald Baker, reconegut trompetista i cantant comparat amb Freddie Hubbard, Al Jarreu, Milers Davis, George Benson, Lee Morgan i fins i tot Chet Baker, personatge a qui precisament va rendir tribut en diversos festivals.
Ronald Baker és sens dubte un dels grans trompetistes de les últimes generacions del jazz estatunidenc, que va ser deixeble de Donald Byrd, J. Johnson, George Cables i John Faddis, entre altres. Com a músic acompanyant, ha treballat amb músics de la talla de Big Joe Turner, Ricky Ford i Jesse Davis. Com tants altres grans de la història del jazz, Baker viu a París, ciutat en la qual ha desenvolupat la seua carrera artística i ha presentat alguns dels seus sis CD en solitari. Fidel a la tradició, Ronald Baker canta i bufa amb una sensibilitat exquisida, com podran apreciar els aficionats al jazz que acudisquen a aquest concert.

En aquesta ocasió, el trompetista i cantant estarà acompanyat de la cantant Michele Hendricks, especialista en l’estil skat. Michele Hendricks és filla del mític cantant Jon Hendricks, amb qui va actuar amb tan sols 8 anys. Ja amb 15 anys, va recórrer tot el món fent gires amb el grup del seu pare, i posteriorment va tornar a Nova York (on va nàixer). Durant dos anys va estar cantant amb el grup de Buddy Rich i Stan Getz. Ella va ser la que
va fer els arranjaments vocals per a l’àlbum nominat als Grammy Love. El seu últim CD, A Litte Bit Of Ella, gravat amb Tommy Flanagan, acaba de rebre el premi Best Jazz Vocal, de l’Academy of Jazz de França.

Palau de Congressos de Peníscola Zona + Alla…

Blasco Ibáñez, s/n
12598 Peníscola