DESLLUNAT-2021-CARTELL-DIGITAL-724x1024
Música
Sábado 17/7 de 2021   20.00
Tavernes de la Valldigna
Taveres de la Valldigna (Zona + Alla…)

Julia
L’originalitat consisteix fonamentalment a tornar a l’origen. Tornar a la senzillesa de les solucions originals, amb els teus propis mitjans, t’atorga la qualitat d’original amb oficialitat. El tercer disc de Júlia és l’últim i més honest testimoni d’aquesta teoria. Casa és un llenç al passat amb sons del present; just monument al clàssic retorn als orígens, però des del menys comú dels llocs i fins al més elemental i profund de la seua creació.
Júlia són: Estela Tormo (Veu, guitarra, baix i sintetitzadors); Lídia Vila (Veu i sintetitzadors); Víctor Blanes (Guitarra) i Adrià Sempere (Bateria).

Pete Lala
Pete Lala busca una nova sonoritat dins del panorama actual de la música en valencià. Amb influències d’allò més diverses i lletres en valencià, utilitzen armonies modernes, canvis rítmics, poliritmies i tot tipus de recursos, per tal de buscar un so personal i innovador. Aquest nou projecte busca la barreja d’estils, que van des del jazz més tradicional, fins a les sonoritats més modernes de Robert Glasper o Jacob Collier.
El grup ha estat nominat com a Artista Revelació als Premis Carles Santos, amb el seu primer álbum Colors, amb el que compta amb col·laboracions d’artistes com Carles Dénia, Gessamí Boada o Dj Rosvil.
Pete Lala són: Marina Alcantud, piano i veu; Rafa Alcañiz, bateria i Borja Flores, baix elèctric.

Marala
Marala és un grup musical integrat per tres dones músics i compositores. Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca. A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d’arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins.
Marala són: Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià.
Premis: Premi Enderrock de la música Balear atorgat per la crítica al Disc Revelació de l’Any; Premi Ovidi al millor disc de Folk; Premi Carlos Santos Millor Disc de Música Tradicional; Accèssit premis Terra i Cultura al millor poema musicat per “Cançó”.

Tavernes de la Valldigna Zona + Alla…

Taveres de la Valldigna
46760 Taveres de la Valldigna