Anunci AU Desllunat15
Música
Viernes 19/7 de 2019   19.00
Tavernes de la Valldigna
Taveres de la Valldigna (Zona + Alla…)
Entrada libre

L’estival més petit del món, el Pop al Carrer – Desllunat, és un esdeveniment ben singular que se celebra cada any a la vora de la Mediterrània, en la platja de Tavernes de la Valldigna (València). Es realitza a una plaça xicoteta, recollida, en un ambient tranquil i alhora acollidor i divers. A la plaça Palmeretes no hi ha cues, ni aglomeracions, ni intoxicacions. Els artistes ixen al carrer per a apropar-se al públic, per a posar-se al seu abast. Tothom és benvingut: turistes curiosos, amants de la cultura autòctona, xiquets, joves, iaios i adults.

Any rere any es presenta una acurada combinació musical i escènica, presentada a mode d’edicions especials, que el fan gran a nivell artístic i únic dins del panorama de celebracions culturals de música pop, entesa com a música popular contemporània. En els últims anys, s’ha dedicat a temes com ara L’home i la màquina, Poèticament, Emergència! i Veus femenines.
Un festival per on han passat un munt de grups i artistes que canten en la nostra llengua: Pau Riba, Miquel Gil, Òscar Briz, Sanjosex, Senior i el Cor Brutal, Eva Dénia Trad Quartet, VerdCel o Remigi Palmero en són alguns. El Pop al Carrer – Desllunat dóna també altaveu a les propostes més interessants de casa nostra, encara que no s’expressen en valencià, com per exemple, Emma Get Wild o Limbotheque. Amb aquesta estratègia programàtica s’intenta obrir la mà i no tancar el puny; la convivència musical amb altres llengües és riquesa i el Pop al Carrer – Desllunat no vol ser pobre.

La multidisciplinaritat i la gana d’explorar són les nostres ensenyes i el concepte d’espectacle total sense interrupcions, la nostra guia. Viure l’art a la fresca és el nostre esperit.

Tavernes de la Valldigna Zona + Alla…

Taveres de la Valldigna
46760 Taveres de la Valldigna