foto_Albert_Sanz-1024x683
Música
Sábado 14/7 de 2018   19.00
Tavernes de la Valldigna
Taveres de la Valldigna (Zona + Alla…)
Entrada libre

DISSABTE 14 | 19h00 | Platja de Tavernes de la Valldigna
David Pastor & ‘Chipi’ Chacón Quintet
Es va formar al Musical de Sedaví, una autèntica pedrera del jazz valencià, d’on han sortit alguns dels grans jazzmen actuals del país. Pastor, sens dubte, fou un dels millors alumnes d’aquella escola, un trompetista talentós, versàtil, de discurs polit, virtuós i bell, que ha captivat a músics com Perico Sambeat, Ximo Tébar, Eladio Reinón, Mario Rossy, Frank Wess, Mike P. Mossman –un dels seus mestres–, Danilo Pérez, Slide Hampton, Pat Metheny o Paquito D’Rivera; o a artistes d’altres gèneres de l’alçada de Presuntos Implicados i Celia Cruz. Al festival, aquests dos referents de la trompeta als seus respectius països, uniran la seua passió amb aquest pequliar format per a retre tribut a la història del seu instrument a través del jazz. Acompanyats per una base rítmica també internacional i de luxe, oferiran un viatge a través de sonoritats que van des del llenguatge més clàssic a l’avantguarda actual. Formació: David Pastor (España)- trompeta; ‘Chipi’ Chacón (Venezuela) – trompeta; Francesc Capella (España)- piano; Massimiliano Rolff (Italia) – baix;  Anton Jarl (Suecia)- bateria.

Tugores Film Project
Tugores és el projecte musical del guitarrista i compositor de Palma Jaume Tugores. L’agost de 2016 enregistra el seu setè i últim CD Tugores: 60’s Film Music dedicat a bandes sonores dels anys seixanta com Zorba, Charade, James Bond i Lawrence of Arabia, entre altres. Amb un violoncel, un saxo i una combinació de guitarres clàssiques i elèctriques, Tugores vol compartir en concert algunes de les melodies que han fet encara més gran el cinema. Músiques que sense les imatges també formen un espectacular repertori instrumental de concert, a més de tenir el poder d’evocar les meravelloses i eternes històries per a les quals van ser creades. Formació: Jaume Tugores, guitarra clàssica i elèctrica; Biel Fiol, violoncel, David González, saxos.

Cavallo 
Cavallo és una banda que busca descriure amb l’experimentació sonora el caràcter dens, opressiu i infundat de la urbanitat contemporània. Per a açò recorren a elements del math-rock, el free-jazz, el punk, el sorollisme  i l’aleatorietat però també a les tradicions més fosques del blues i la ethiopic-music. La formació ha desenvolupat un directe contundent, amb una posada en escena i un so agressiu, d’atmosferes enrarides i densitats sonores que no deixa indiferent a l’espectador. Cavallo són: Elies Fuster (bateria), Pep Ahuir (piano&hammond), Hugo Mas (saxo, guitarra amb arc i spoken word), amb Alan Welch (trompeta).

Jim War Brou 
La formació, que naix en 2017, és la nova aposta del músic valencià Jaume Guerra (Orxata, Dómisol Sisters, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, etc.), que per a l’ocasió compta amb excepcionals músics de l’àmbit del jazz: l’alcoià Carlos Medina, la gallega Bea Estévez i l’extremeny Carlos Ayuso. Unes cançons que es veuen transformades amb arranjaments originals i improvisacions que no deixaren indiferent a ningú. Jazz holístic en valencià.

Marjal Groove Project 
Aquest projecte recull un bon grapat de les nostres melodies tradicionals i altres de nova creació impregnades amb l’aroma d’estils d’arreu del món com el jazz, ska, ritmes africans, melodies balcàniques, el so de Nova Orleans, passant per Brooklyn, i la vora del Mediterrani amb un regust de música llatina i cúmbia. Formació: Saxos alt i soprà, Javi Malonda; Saxo tenor, Miquel Just; Trompeta i fiscorn, Paco Mifsud;  Trombó i Bombardí, Joan Mont; Baix elèctric, Tonete Puerto; Teclats, Gerard Vercher; Bateria i percussió, Carlos Ronda.

Petit Cinema
El cineasta de Tavernes de la Valldigna Santiago Estruch es va iniciar en la creació audiovisual a principis dels anys 90. Va treballar com a projeccionista en sales de cinema de València com els Babel. Posseeix una vasta sel·lecció de curtmetratges que projecta amb la seua càmera de Super-8.

Tavernes de la Valldigna Zona + Alla…

Taveres de la Valldigna
46760 Taveres de la Valldigna