MarinaVargas_CuandoLaNocheSeaMiMemoria
Exposicions
Martes 10/12 de 2019   19.00
Museo de la Ciudad
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Sota el lema ‘Naufragis’, la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, òrgan gestor de la col·lecció d’art contemporani de la Universitat de València, celebra la 14a edició de la seua Biennal. L’exposició, amb un recorregut de quasi 30 anys, torna al Museu de la Ciutat, un espai que va acollir aquesta aposta per l’art jove contemporani en cinc de les seues edicions anteriors —de la 7a a l’11a— i on es podrà visitar fins el 22 de març del 2020. La inauguració serà hui, 10 de desembre, a les 19 hores.

Organitzada per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, inscrita dins de la Fundació General de la Universitat, la Biennal exhibirà una vintena d’obres de 20 artistes procedents de tot l’Estat espanyol, entre les quals hi haurà una o diverses guanyadores que enriquiran la col·lecció d’art contemporani de la Universitat de València. L’exposició es completarà, a més, amb la projecció del cicle de cinema ‘Naufragis. Imatges per a la reflexió’, a càrrec de La Filmoteca de l’Institut Valencià de Cultura, que tindrà lloc a la Sala Berlanga, a l’edifici Rialto (Plaça Ajuntament 17), el pròxim mes de febrer.

En la 14a Biennal Martínez Guerricabeitia, comissariada per José Pedro Martínez, director d’activitats de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, cada artista aborda des de la seua perspectiva i enfocament personal la idea dels naufragis d’ideologies, projectes materials i immaterials, iniciatives polítiques, econòmiques i socials, a diferents escales geogràfiques i humanes, optant per una àmplia varietat de tècniques i suports per a plasmar la seua particular visió.

Museo de la Ciudad Ciutat Vella

Pl. Arzobispo, 3
46002 Valencia