Efrén Lopez - Eléonore Fourniau © Eric Legret
Música
Sábado 20/2 de 2021   19.00
Teatre del Raval
Gandía (Zona + Alla…)
10/12€

El Teatre del Raval de Gandia continua amb la programació del Festival HOSTES que el dissabte 20 de febrer posarà el toc folk amb l’actuació Cants d’Anatòlia de la mà del multi-instrumentista valencià Efrén López qui acompanyarà la riquesa de la veu i la poderosa interpretació de la música francesa Eléonore Fourniau i el seu cant als pobles d’Anatòlia. La intèrpret va volar el 2010 a Turquia amb un bitllet sense tornada i una motxilla a l’esquena; es va enamorar de la diversitat cultural d’aquelles terres, a les que va romandre durant sis anys estudiant les llengües i les cançons turques i kurdes. Ara porta eixa saviesa musical a Gandia juntament amb Efrén López, amb qui comparteix un esperit curiós i viatger, i l’estima pels llenguatges musicals modals de la Mediterrània i més enllà. En algunes dels temes els acompanyarà Gloria Aleza com a convidada especial al violoncel. Eléonore Fourniau estarà a la veu, viola de roda i saz i Efrén López a l’ud, rabab, viola de roda, meydan saz, buzuq, percussions, cors i tar.

El concert serà a les 19h00 de la vesprada en el Teatre del Raval i al mateix temps s’oferirà també la versió en streaming per tal que que puga ser vist en directe per totes aquelles persones de fora de Gandia que no poden entrar a la ciutat el cap de setmana a causa de les actuals restriccions perimetrals dictades per les autoritats sanitàries.

Les entrades anticipades, tant per al concert presencial com per al directe en streaming, costen 10 € i es poden adquirir a través de la mateixa web del Teatre del Raval www.teatreravalgandia.org. També es poden adquirir per 12 € en la taquilla del teatre des d’una hora abans de començar l’actuació.

Teatre del Raval Zona + Alla…

San Ramón, 8
46702 Gandía