Cargando Eventos

Fecha

17 July 2024

HORA

22:30

PRECIO

Event Series Event Series: XXIVé Juliol Musical El Puig

XXIVé Juliol Musical El Puig

Des del 17 de juliol i fins al dia 20, podrem gaudir de concerts públics gràcies a una nova edició del Juliol Musical del Puig. Alba Molina & Álvaro Gandul, Sheila Blanco & Federico Lechner, Companyia Lucas Escobedo i la Unió Musical Santa Maria del Puig composen el cartell d’una nova celebració d’este esdeveniment musical tan important al municipi.

L’estrena d’esta edició serà el dia 17 a les 22.30 hores a la Cartoixa d’Aracristi amb Alba Molina i Álvaro Gandul, que interpretaran temes únics amb tocs “jazzy”, però sense perdre el seu sabor original.

Els altres tres dies el lloc dels espectacles serà l’Esplanada del Monestir. Sheila Blanco i Federico Lechner ens delectaran el dia 18 amb la fusió de dos estils fascinants: tango i jazz cantat en castellà.

La Companyia Lucas Escobedo arribarà el divendres dia 19 amb “PAÜRA”, un espectacle d’humor que compta amb una aventura escènica per a tots els públics, a més de música en directe.

La Unió Musical de Santa Maria del Puig tancarà esta edició el dissabte 22. La banda presenta una producció pròpia titul.lada “JAZZ CLUB”, un concert dedicat a la música americana i de Big Band.

Les representacions començaran a les 22.30 hores. L’accés serà gratuït fins completar l’aforament.

LOCALIZACIÓN

El Puig

El Puig
El Puig, València 46540

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.