Cargando Eventos

Fecha

22 June 2024

HORA

11:00

PRECIO

Gratuito

Visites guiades pels barris: Cabanyal-Canyamelar

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme, ha posat en marxa visites guiades per quatre barris de València: Patraix, el Cabanyal-Canyamelar, la Malva-rosa i Benimàmet. Estes rutes s’emmarquen dins del programa “Turisme de barris”, que té com a objectiu posar en valor i promocionar els recursos turístics i culturals dels diferents barris de la ciutat.

En el cas de la Malva-rosa, les visites tindran lloc els dies 6 de juliol i 30 d’agost en castellà. Este últim dia hi haurà també una persona intèrpret en llengua de signes. Igualment, el dia 13 de juliol la visita serà en valencià. En tots els casos, l’hora d’eixida de les rutes serà a les 19:00 hores.

A Benimàmet, les rutes guiades seran els dies 27 de juliol, en valencià, i el 10 d’agost en castellà. Este últim dia hi haurà també una persona intèrpret, que realitzarà l’explicació en llengua de signes. Totes dos visites seran a les 19:00 hores.

El Cabanyal-Canyamelar acollirà les visites guiades els dies 22 de juny en castellà i el 24 d’agost en castellà i llengua de signes. En el cas del 22 de juny, l’hora d’inici serà a les 11:00 hores, mentre que en les altres dos dates serà a les 19:00 hores.

Finalment, Patraix acollirà visites guiades els dies 29 de juny en castellà, 13 de juliol en valencià i 31 d’agost en castellà i llengua de signes. En el cas de la visita corresponent a juny, se celebrarà a les 11:00 hores, mentre que les altres dos començaran a les 19:00 hores.

La durada prevista per a totes les visites serà d’entre hora i mitja i dos hores i seran d’inscripció gratuïta.

Aquelles persones que vulguen assistir a les visites, hauran d’enviar un correu a [email protected] amb el telèfon i el nom i cognoms de cada persona que vulga acudir. Podreu inscriure un màxim de quatre persones en cada correu.

LOCALIZACIÓN

Cabanyal

Cabanyal
Valencia, Valencia España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.