Cargando Eventos

Fecha

25 June 2024

HORA

09:00

PRECIO

Event Series Event Series: València Cities Climate Week

València Cities Climate Week

El Palau de la Música acollirà els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny una mostra en la qual 41 expositors presentaren propostes innovadores de sostenibilitat urbana. Esta exposició forma part dels tres congressos europeus organitzats simultàniament a la València Cities Climate Week que se celebra en l’esmentat auditori valencià amb la finalitat de trobar solucions comunes per a fer front a les amenaces del canvi climàtic. Les diferents propostes mediambientals estaran accessibles per als qui participen en qualsevol de les sessions d’estos congressos, tres fòrums diferents en els quals intervindran representants de la Comissió Europea i que situaran a València, Capital Verda Europea, en el centre del debat i la reflexió de les ciutats implicades per a implantar solucions sostenibles amb les quals aconseguir la neutralitat climàtica.

Entre les iniciatives que es mostraren es troba un Explorador de Dades Mediambientals (EIE) de Google que proporciona mètriques útils per a reduir emissions globals. Esta ferramenta, disponible en ciutats com Amsterdam, Copenhaguen, i Hamburg, estima, per exemple, les emissions corresponents a tots els trajectes amb inici o fi dins d’una ciutat segons dades agregades i anonimitzades de l’historial d’ubicacions.

La ciutat de València també serà protagonista en esta plataforma de difusió. De fet, en un dels llocs informatius es projectarà el desenvolupament del municipi, reconegut com a Capital Verda Europea 2024, amb la participació de tres fundacions municipals (Clima i Energia, Las Naves i Visit València). En un altre estand de l’exposició es mostraran exemples d’altres ciutats intel·ligents o Smart Cities que han aplicat la innovació i la tecnologia per a la disminució del consum energètic i que, en general, han adoptat diferents mesures per a convertir-se en municipis eficients i sostenibles.

Les persones que participen en esta cita europea també podran conéixer les accions pel clima i la sostenibilitat ambiental impulsades pel Banc Europeu d’Inversions (EIB), i les propostes sobre este tema relacionades amb Ucraïna, així com aprofundir en moviments com el Pacte Global d’Alcaldes pel Clima i l’Energia (GCoM), aliança global de ciutats i governs locals compromesos voluntàriament amb la lluita contra el canvi climàtic, reduint els seus inevitables impactes i facilitant l’accés a una energia sostenible i assequible per a tots.

L’exposició romandrà oberta mentre en les diferents sales del Palau de la Música es desenvoluparan la Conferència Missió de les Ciutats, el Fòrum Anual d’Energy Cities i EURESFO (Fòrum Europeu de Resiliència Urbana). Les tres convencions es plantegen com a fòrum per a l’intercanvi d’estratègies i per a la unió de forces amb les quals abordar els desafiaments climàtics i construir un futur més resilient i sostenible.

LOCALIZACIÓN

P. Música

L'Albereda, 30
Valencia, Valencia 46023 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.