Cargando Eventos

Fecha

10 July 2024

HORA

19:00

PRECIO

Gratuito

Event Series Event Series: VACANCES DE PEL·LÍCULA AMB STROMBOLI

VACANCES DE PEL·LÍCULA AMB STROMBOLI

ELS FILLS DEL CAPITÀ GRANT
DIMECRES 10 DE JULIOL 19h.
Mary i Robert reben un dia la visita del professor Panagel, que els porta un missatge del pare. Els germans decidixen llavors organitzar una expedició per a rescatar el capità. Els jóvens viuran tota classe d’aventures en què s’hauran d’enfrontar a indígenes, traficants d’armes i fins i tot la natura.

VIATGE FANTÀSTIC
DIMECRES 17 DE JULIOL 19h.
Entrada lliure fins a completar aforament.
Un científic ha creat una fórmula que permetria reduir el cos humà a una mida microscòpica durant un temps il·limitat. Quan es disposa a lliurar-la al Pentàgon, uns espies provoquen un accident que deixa el professor incapacitat. Però les Forces Dissuasòries de Miniatures Combinades posen en marxa un pla per a operar-lo des de l’interior.

D.A.R.Y.L.
DIMECRES 24 DE JULIOL 19h.
Entrada lliure fins a completar aforament.
Un xiquet, que patix amnèsia i només recorda que es diu Daryl, apareix abandonat en una localitat de Virgínia, on un jove matrimoni decidix acollir-lo fins que els seus pares el busquen. El jove prodigi demostra posseir unes qualitats fora del comú.

REBEL·LIÓ A LA GRANJA
DIMECRES 31 DE JULIOL 19:00h.
Entrada lliure fins a completar aforament
El granger Jones es passa el temps bevent i maltractant els seus animals, fins que estos decidexen posar fi a la seua situació amb una revolta. Volen una societat en el qual tots els animals siguen iguals.

LOCALIZACIÓN

Nau 3 Ribes

Filipines, s/n (Parc Central)
València, València

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.