Cargando Eventos

Fecha

15 June 2024

HORA

10:00

PRECIO

Gratuito

Mira’m Fit

L’Ajuntament de València, la Fundació Mira’m i Plena Inclusió CV organitzen el Mira’m Fit, un esdeveniment esportiu amb el qual es pretén fomentar la inclusió, millorar el benestar físic i emocional, desenvolupar habilitats motores i socials i donar a conéixer socialment les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. La jornada tindrà lloc dissabte, 15 de juny, a les 10 hores, sota el Pont del Regne.

Més de 200 persones compartiran un dia d’activitat física inclusiva, zumba, música i entreteniment al Jardí del Túria, que tindrà la participació de Dualcillo.

Dones de l’associació Mira’m afirmen que “totes les persones tenen les mateixes oportunitats i el mateix dret de realitzar activitat física en un medi natural. Per això, amb esta activitat volem trencar barreres i crear un impacte durador en la nostra comunitat”.

Fundació Mira’m, membre de Plena Inclusió CV, va nàixer fa més de 15 anys i, hui en dia, ofereix suport a més de 350 persones amb autisme i les seues respectives famílies a través de diferents àrees d’actuació. Té un equip de més de 60 persones experimentades i formades en el suport a persones amb autisme des d’un model basat en la qualitat de vida personal i familiar.

Plena inclusió CV és un moviment valencià d’associacions de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i les seues famílies. És una ONG sense ànim de lucre, a més de l’entitat més representativa del sector en la Comunitat Valenciana. Està constituïda per un total de 63 associacions i més de 7000 persones amb discapacitat intel·lectual i inclosa en el moviment associatiu Plena Inclusió Espanya.

LOCALIZACIÓN

Pont del Regne

Junt al Gulliver
València, València 46023

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.