Cargando Eventos

Fecha

17 May 2024

HORA

22:00

PRECIO

8€ – 10€

MIL 2024: Júlia Colom + Giròvag

Salvador Sobral, Nacho Mañó i Gisela Renes, Carles Dénia, Maio, Júlia Colom, Esther, Borja Penalba, Jon Maia i Carles Belda i Sanjosex són els noms de la vuitena edició del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2024, que enguany tindrà lloc en sis jornades, espaiades del 12 de maig al 14 de juny. Un any més, la programació del MiL deixa espai a expressions molt diverses de la cançó d’autor, des de les propostes consolidades a les veus més innovadores i les sonoritats més originals. De nou, alguns dels concerts s’agrupen en propostes dobles per oferir al públic l’oportunitat de conèixer nous artistes.

Júlia Colom
Júlia Colom presentarà al MiL ‘Miramar’, el seu celebrat disc debut amb peces de creació pròpia i d’altres d’origen popular i una autèntica celebració de la transmissió oral i de les múltiples vides que poden viure els cants. La mallorquina va descobrir el seu amor per la veu endinsant-se en la música tradicional de ben menuda i la innegable infuència de les “tonades” mallorquines dona lloc a una sonoritat personal i captivadora al seu treball.

Giròvag
Giròvag és el projecte més personal del músic i compositor Borja Penalba, un viatge en primera persona on es despulla i un disc existencial que acaba de sortir i arriba al festival MiL amb tota la intensitat i l’eclecticisme de l’artista. Un divertiment circense, polièdric i essencial, on s’encapsulen més de 30 anys de trajectòria a la música, i que viu acompanyat d’una banda tan multidisciplinar com ell.

LOCALIZACIÓN

G.T. Xativa

Académic Maravall, 8
Xàtiva, Valencia 46800 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.