Cargando Eventos

Fecha

6 July 2024

HORA

18:00

PRECIO

Gratuito

L’O del Puig

Arriba “L’O del Puig” al Passeig Marítim, un festival per a tot el món que vol combinar la reivindicació i la diversió. Les activitats començaran a les 18 hores, les quals no pararan fins a les 00.30 hores.

La programació és la següent:
A les 18 hores “L’O del Puig” obrirà les seues portes. Es podrà vore la fira d’art, amb artistes que ens mostraran els seus treballs. També hi haurà diferents tallers i activitats.
A les 19.30 hores tindrà lloc la lectura del manifest i els parlaments de les persones participants.
A les 20 hores començarà el DJ set a càrrec de Fabrizio Czubara i Miss Yuls.
La resta d’activitats estaran en funcionament en tot moment, fins a les 00.30 hores, que serà quan finalitze el festival.

A banda de la programació, l’esdeveniment comptarà amb “foodtrucks” i barres de beguda a càrrec dels festers de Sant Roc i les festeres de la Puríssima. També participaran, entre altres entitats, Galesh, Chrysallis, Insproject i CALCSICOVA.

“Des de l’ajuntament volem agrair a totes aquelles persones i entitats que han fet possible este festival i animem a la gent a vindre, perquè la reivindicació part de la col·laboració i el treball en comú”, ha conclòs Eugeni Ruiz, regidor de l’àrea LGBTI de l’Ajuntament del Puig.

LOCALIZACIÓN

Passeig Maritim d’El Puig

El Puig de Santa Maria
El Puig de Santa Maria, València 246540

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.