Cargando Eventos

Fecha

19 April 2024 hasta el 1 December 2024

HORA

10:00 hasta el 20:00

PRECIO

Gratuito

La mirada literària: retrats de Néstor Dámaso del Pino

La Casa Museu Blasco Ibáñez acull, fins al pròxim mes de desembre, una mostra d’unes quaranta caricatures sobre grans escriptors espanyols i estrangers, acompanyades de cartes, textos autògrafs i edicions que alguns dels retratats mantingueren amb Vicente Blasco Ibáñez. Les caricatures són obra del dibuixant canari Néstor Dámaso del Pino i la mostra, que porta per nom “La mirada literària: retrats de Néstor Dámaso del Pino” ha estat inaugurada esta vesprada. A la inauguració ha assistit el regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals, José Luis Moreno.

La mostra recorre un imaginari parnàs on conviuen escriptors i escriptores espanyols i estrangers pertanyents a diverses èpoques i s’acompanya de cartes, textos, autògrafs i edicions literàries que verifiquen la relació personal i professional que Vicente Blasco Ibáñez va mantindre amb alguns dels personatges retratats.

La majoria del material literari pertany a la Casa Museu i es complementa amb material de la Casa Museu Miguel de Unamuno i la Casa Museu Pérez Galdós.

Néstor Dámaso del Pino és un dibuixant i il·lustrador nascut a Las Palmas de Gran Canària l’any 1965. La seua obra, que para atenció especial a la caricatura, pot visitar-se en nombrosos centres culturals de tot Espanya.

LOCALIZACIÓN

Casa-museu Blasco Ibañez

Isabel de Villena, 159
Valencia, Valencia 46011 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.