Cargando Eventos

Fecha

21 June 2024

HORA

19:00

PRECIO

Gratuito

Fête de la musique: Jack Dupont

DESCRIPCIÓ
La música tornarà a inundar el Jardí doncs el proper 21 de juny el Botànic acollirà un concert organitzat per l’Institut Français de València, on actuarà el grup francés Jack Dupon que compartirà escenari amb els valencians Noise from Mars i el grup improvisat l’Ensemble idiot. Des de l’any 1982, cada 21 de juny, quant te lloc el solstici d’estiu, a França es celebra el Dia Internacional de la Música i al llarg del país s’organitza una nit de concerts al carrer. Per aquest motiu, el Departament cultura de l’Institut francès, que té com a objectiu promoure l’ús i coneixement de la llengua francesa, ha organitzat aquest esdeveniment musical, on tothom podrà gaudir de la música d’aquest original grup francès. I és que unir música i un entorn com el Botànic és un pla irresistible!

SOBRE ELS GRUPS
Jack Dupon és un quartet format en 2004 que ha evolucionat des d’un rock zappiano basat en llargues jams àcides cap a una música plena de matisos i colors. En la seua paleta combinen el rock modern amb el noise més arriscat sense oblidar una psicodelia intensa i un space rock d’alta volada. Se’ls podria considerar com a precursors de la nova escena francesa Noise Psych. Amb 5 discos i 500 concerts a la seua esquena tant a Europa, com als EUA i el Canadà, una banda increïble que mai deixa de sorprendre.
Noise from mars és un grup valencià de música que toca un un rock matemàtic consistent i retorçat al mateix temps que ballable i divertit. Explora rítmiques complexes i melodies i ofereix un subproducte de la cultura pop, mescla de gèneres i conceptes.
L’ensemble idiot és un grup improvisat en el qual participen músics de Jack Dupon, Toboggan, SN, Dog Insane… Un grup temporal format per a l’ocasió que oferirà una actuació única.

LOCALIZACIÓN

Jardí Botànic

Quart, 80
Valencia, Valencia 46008 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.