Cargando Eventos

Fecha

18 May 2024

HORA

11:30

PRECIO

En altres paraules: Trobada amb Carles Cano

Dissabtes 18 i 25 de maig | de 10 a 14 h i de 16 a 20h.
Diumenges 19 i 26 de maig | de 10 a 14 h i de 16 a 20h .

Aquest espai familiar de lliure accés amb llibres de consulta, jocs i materials està pensat per experimentar, explorar i inspirar-nos en les lletres i les paraules com a recurs per a la creació. Els participants hi trobaran un ambient d’activació de l’aprenentatge amb recursos diversos i atractius per introduir-se en l’univers literari amb el suport d’una educador o educadora. A més, podran conèixer i compartir lectures, narracions, dibuixos, historietes i altres petites experiències literàries en trobades amb reconegudes escriptores i escriptors, il·lustradors i il·lustradores de literatura infantil i juvenil que dinamitzaran algunes sessions.

Dissabte 18 de maig, a les 11.30 h: trobada amb Carles Cano, autor de literatura infantil i juvenil, amb més de setanta llibres publicats en diverses llengües. És guionista de ràdio, televisió i còmics, i també autor teatral i contacontes.

Dissabte 25 de maig, a les 11.30 h: trobada amb Teresa Broseta, llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de València i en Filologia Hispànica per la UNED. Cultiva especialment la literatura infantil i juvenil en tots els gèneres. També ha publicat algunes adaptacions d’obres clàssiques i diverses traduccions.

LOCALIZACIÓN

CaixaForum

Professor López Piñero, 7
Valencia, Valencia 46023 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.