thejayhawks
Cargando Eventos

Fecha

15 June 2024

HORA

20:00

PRECIO

22€

Concerts del Pinar 2024

El festival Concerts del Pinar tornarà a omplir el Pinar del Grau de Castelló de música els propers 14 i 15 de juny per quart any consecutiu . De moment, el festival punk-rock de les comarques de la província de Castelló ha desvetllat vuit dels artistes que formaran part del cartell d’aquesta nova edició: EUKZ (El Último Ke Zierre), L’Elit, Lèpoka, KOP, Hermana Furia, Capsula, Ezpalak i Ortopedia Técnica. Amb aquest primer avançament, el festival posa a la venda els primers abonaments de dos dies amb una promoció limitada de llançament a un preu especial de 30 €, disponibles exclusivament a través de entradascastellon.com i a través de la plataforma en línia de Notikumi (aconsegueix el teu aquí).

El festival segueix apropant grups nacionals a Castelló i apostant per grans noms i noves cares de talent local com són EUKZ, Lèpoka o Ortopedia Técnica. En aquesta edició, el festival es trasllada al mes de juny per anticipar la calor de l’estiu i amplia els horaris per acollir més concerts a cada jornada.

La data en la qual desvetllaran el cartell complet encara és un misteri, però des de la direcció del festival asseguren que es tracta d’una proposta que atraurà nous perfils de públic , mantenint-se en l’essència que l’ha caracteritzat els darrers anys. Concerts del Pinar està organitzat per la promotora castellonenca Planafest SL i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura i de Mediterranew Musix.

Entrada per accedir al festival el divendres 14 de juny.
La Élite, Lèpoka, Crim, Juantxo Skalari, Hermana Furia, Ezpalak i Ortopedia Técnica

LOCALIZACIÓN

Pinar del Grau

Ferrandis Salvador, 10
Castelló, Castelló 12100 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.