Cargando Eventos

Fecha

13 July 2024

HORA

22:00

PRECIO

38€

Concerts de Vivers 2024: Pablo López

Durant els mesos de febrer a juny de 2024, el músic recorrerà els més emblemàtics teatres d’Espanya, en una gira íntima en la qual farà un repàs a la seua àmplia discografia, i ens mostrarà en primícia les pinzellades del seu nou treball discogràfic. El públic i els seus fans podran gaudir d’un dels millors directes del país amb una delicada i exquisida aposta tècnica i artística. Durant juliol i agost l’artista malagueny continuarà girant en els principals cicles i festivals d’estiu i tancarà en any a Llatinoamèrica alhora que compagina amb diversos projectes televisius.

Pablo López no descansa. Sense donar treva, acabada de finalitzar la seua reeixida gira 2023 de gran format per Espanya i Llatinoamèrica, el malagueny que acaricia el piano amb tanta sensibilitat com saviesa, ens sorprén amb aquesta grata notícia de tornar al costat de la seua banda als escenaris en el 2024 per a celebrar amb tot el públic i els seus fans el desé aniversari de la seua carrera musical.

Pablo López artífex d’una discografia d’immens èxit –àlbums com “Onze històries i un piano” (2013), “El món i els amants innocents” (2015), l’aventurer “Camí, foc i llibertat” (2017) o el cinemàtic “UNIKORNIO”, “Onze milions de versos després de tu” (2020) han registrat imponents xifres de venda– que s’ha traduït en gires que llancen dades d’autèntic rècord. De fet, estem davant el primer artista espanyol que ha aconseguit entrar en la llista Poll Star, que mesura la venda d’entrades a nivell mundial.

LOCALIZACIÓN

Jardins de Vivers

Cavanilles, 1
Valencia, Valencia 46010 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.