Cargando Eventos

Fecha

20 July 2024

HORA

20:00

PRECIO

Gratuito

Batalla de les flors

Ni més ni menys que des de 1891 se celebra la tradicional Batalla de Flores, que es festeja l’últim diumenge de juliol i cobrix el sòl valencià amb una catifa de flor multicolor.

Pot ser que et sorprenga, però 1.200.000 clavells del camp valencià són llançats entre les tripulants de les carrosses florals i el públic situat en les llotges habilitades. 30 fanecades de clavells sembrats —el mes de març i llestos l’última setmana de juliol— repartits en camps d’Alboraia, Meliana i Alcàsser, entre altres localitats.

La desfilada el componen les 40 carrosses decorades amb clavells en la tradicional punxà —acte que se celebra la nit anterior a la batalla—. En elles desfilaran xiquetes i dones preseleccionades per a formar part de les corts d’honor de les falleres majors de València de 2025, representants de diversos sectors fallers i les falleres majors de València de 2024 i 2023.

Estes corts d’honor van acompanyades de convidades molt especials com la Bellea del Foc i la reina de les festes de Castelló.

Per a gaudir de l’esdeveniment més acolorit de l’any, assistix diumenge que ve 28 de juliol a partir de les 20.00 h al Passeig de l’Albereda de València.

La millor alternativa per a posar el fermall d’or a la Gran Fira de València de 2024.

LOCALIZACIÓN

L’Albereda

L'Albereda
Valencia, Valencia España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.