Cargando Eventos

Fecha

29 April 2024

HORA

11:00

PRECIO

Gratuito

59a Fira del Llibre

La Fira del Llibre de València, que enguany arriba a la 59a edició, tornarà a batre el rècord d’expositors. Un conjunt de 80 expositors han formalitzat ja la seua inscripció a l’esdeveniment, que tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig al seu recinte habitual, els Jardins del Real de València (Vivers). Entre els expositors de la Fira destaquen, per damunt de tot, les llibreries independents, però també hi seran presents llibreries públiques, cadenes de llibreries, editorials, distribuïdores, etc. Un any més les editorials valencianes s’han beneficiat d’un descompte en la quota de participació, oferit per l’organització per tal de fomentar la presència del sector editorial valencià.

La 59a Fira del Llibre de València distingirà amb els seus premis Paco Roca, Teresa Pascual i Elisa Ferrer. El premis Fira del Llibre de València s’atorguen des de l’any 2019 amb la finalitat de reconèixer la trajectòria i l’aportació literària, un en castellà i un altre en valencià, així com el talent emergent.

La 59a edició de la Fira del Llibre de València ja ha confirmat els protagonistes dels clubs de lectura, en valencià i en castellà, una de les activitats que més interès desperta entre el públic lector. El 4 de maig tindrà lloc el club de lectura amb Elvira Cambrils i la seua novel·la Argila i Calç (Bromera), Premi Enric Valor de novel·la. A Argila i Calç Cambrils ens narra, amb una escriptura delicada i poètica, el viatge des d’Àfrica d’Amina i la relació especial que estableix amb Blanca Miralles, una dona major necessitada d’ajuda a la llar. De la seua banda César Pérez Gellida protagonitzarà el club el dijous 25 d’abril. Pérez Gellida acaba de guanyar el Premio Nadal 2024 amb “Bajo tierra seca”, un thriller rural al més pur estil Gellida sobre una dona que va marcar el destí de de tots aquells que es van creuar amb ella. Tots dos autors, Elvira Cambrils i César Pérez Gellida, mantindran una trobada presencial amb els participants de sengles clubs de lectura.

LOCALIZACIÓN

Jardins de Vivers

Cavanilles, 1
Valencia, Valencia 46010 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.