FIDO

Torquemada

TEATRE TALIA. Cavallers, 31

En Torquemada, Benito Pérez Galdós ens fa una dura reflexió sobre els negocis obscurs que només fan que explotar els dèbils, en to irònic i burlesc. A Europa es viuen temps convulsos a nivell polític i social, els diners i la fortuna són els nous Déus d’un món que està capgirant-se. Els usurers, els canvistes i els banquers estan triomfant i Galdós té la necessitat de contar-ho amb un actor de luxe, Pedro Casablanc. En ple segle XXI, després d’una pandèmia que ens ha trastocat no sols en la nostra rutina, i degut a la gran crisi mundial que ens ha tocat, no hi ha moment més idoni que ara per apreciar l’obra de Galdós, tot un mestre del sarcasme i de la tragèdia. ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.