FIDO

Toc,Toc

TEATRE OLYMPIA. Sant Vicent Màrtir, 44

Toc, toc reflexa la trobada de sis persones  amb un transtorn obsessiu compulsiu diferent, en la sala d’espera de la consulta d’un prestigiós psiquiatre. Fred no deixa d’insultar a tots; Camilo és un obsessiu de les xifres i compta tot el que li envolta; Pep, informàtic, no vol xafar cap ratlla i ordena tot de forma simètrica; Blanca, tècnica sanitària, viu obsessionada per la pulcritud i està contínuament llavant-se les mans per evitar qualsevol tipus de contagi bacterià; Maria no deixa de fer la creu  i està insegura dels actes més quotidians i Lili, qui  repeteix dos vegades tot, per por a què algú puga morir. Trobaran junts alguna teràpia? ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.