FIDO

Rojos

DEL DIVENDRES 17 AL DIUMENGE 19/11
CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Rojos és una peça de Miquel Barcelona gestada en pandèmia i estrenada al barceloní Mercat de les flors l’any passat. Naix d’un treball d’investigació de dos anys al voltant de la postguerra de la Guerra Civil espanyola i vol, precisament, donar-li veu als republicans, als rojos, als que van perdre la guerra, i entre ells, als oblidats dels oblidats: dones, homosexuals i artistes dissidents. Diu Barcelona que li han posat cos a les coses que els han explicat sobre l’Espanya de l’època, utilitzant el llenguatge de la dansa contemporània, sempre conscients de què el cos és un fet polític. Al novembre, al Carme Teatre, es balla a la memòria dels represaliats del franquisme. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.