FIDO

Nunca os olvidaremos

PALAU DE LA MÚSICA. L’Albereda, 30

Ni pels actors, ni pels acudits, ni per l’humor, Nunca os olvidaremos s’ha de veure per defensar la llibertat d’expressió i fer palés el rebuig a actituds facistoides que pretenen decidir què es veu, es sent i es pensa a la nostra ciutat. El novembre passat, el Teatre Olympia anunciava la cancel·lació de l’espectacle després de patir durant dies pressions i amenaces anònimes per telèfon pel fet de contractar a Dani Mateo, col·laborador del Intermedio que es va sonar el nas amb la bandera d’Espanya dins d’un esquetx. L’Ajuntament de València va donar un pas al front oferint el Palau de la Música per acollir l’espectacle i Mateo va recollir el guant anunciant que la recaptació seria donada a una ONG, la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP) concretament. Ara sí, Dani Mateo, Raúl Cimas i J.J. Vaquero fent humor sobre un escenari valencià. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.