FIDO

Ninots

DEL DIVENDRES 26/1 AL DIUMENGE 18/2
LA MÁQUINA. Padre Jofré, 7

La Máquina estrena a finals de gener una peça que romandrà quatre setmanes en cartell, inspirada en l’obra de teatre Minetti de l’autor austríac Thomas Bernhard i en el personatge de Blanche Dubois d’Un tramvia anomenat desig de Tennessee Williams. La protagonista serà interpretada per la gran dama de l’escena veneçolana, Diana Volpe, qui es posa en la pell d’una actriu que no troba el seu lloc a l’escenari per ser dona migrant, no haver arribat a l’èxit mediàtic i tindre setanta anys. L’aporofòbia i les discriminacions per gènere, edat o procedència dins d’un àmbit aparentment tan lliberal com les arts escèniques apareixen en aquest drama amb tocs absurds que lliga el món del teatre amb el de les Falles. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.