FIDO

Música empresonada

DEL DIJOUS 7 AL DIUMENGE 17/10

S. MIQUEL DELS REIS. Constitució, 284

Si al juliol poguérem veure a Sant Miquel dels Reis una obra de teatre que retratava a sis presos polítics que foren tancats en el propi edifici —antiga presó franquista— degut a la repressió feixista (Presoners), a l’octubre serà un concert dramatitzat amb la música de músics valencians represaliats per les seues idees polítiques durant la Guerra Civil i la dictadura de Franco. Basada en fets i músics reals, Música empresonada desenvolupa una ficció estreta de biografies humanes que van ser silenciades, les de José R. Moreno Gans, Rafael Rodríguez Albert, Felipe Belda, Àngel Bernat, Abel Mus, Carlos Palacio i Vicent Garcés Queralt, entre uns altres. Arts escèniques per a la recuperació de la memòria històrica amb guió i direcció escènica de Toni Tordera i direcció musical de Pasqual Pastor. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.