FIDO

Mos Maiorum

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Increïblement, cada anyaugmenta el número de persones que perden la seua vida al Mediterrani. La desesperació vençal sentit comú i molts s’aferren a un somnique no és un altre que trepitjar Europa. El teatre és una ferramenta que exerceix una labor social. En aquest cas, mitjançant la denúncia en format de teatre documental, se’ns planteja la vida en dos vores i la mort enmig. La immigració és una tragèdia a la que nofa falta afegir-lires, és crua. Mitjançant poesia visual, recursos sonors i una cuidada posada en escena, sentirem presents a aquells que ja no estan. Un incòmode argument que ens invita a reflexionar. LUCAS SÁEZ

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.