FIDO

L’home bo

SALA RUSSAFA. Dénia, 55

La Sala Russafa continua amb el X Cicle de Companyies Valencianes que va encetar al setembre amb la gran Threesome de Jerónimo Cornelles i res hi ha més valencià que la pilota. Parlem de l’àmbit esportiu, clar. Caterva Teatre barreja en L’home bo ficció i realitat per recrear la història de tres grans figures de la pilota valenciana que foren rivals dins del trinquet i amics fora d’ell, Albert Arnal, Julio Palau i Antoni Roig. Tots tres habitaren durant els anys quaranta i cinquanta un microcosmos que va plantar una mena de resistència a la dictadura franquista perquè es pensava, es jugava, es xarrava i es feien travesses en valencià. Va de bo! AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.