La sort

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

La Sort ens endinsa en un viatge emocional molt personal i íntim: el camí d’una parella homosexual i interracial cap a l’adopció. Ens ensenya també un costat ardu d’este procés cap a la formació d’una família homoparental, farcit de burocràcia i tràmits administratius i judicials. L’obra, amb dramatúrgia i interpretació de Jaume Pérez i Juli Disla (companyia Pérez&Disla), parteix de la pròpia experiència de la parella i és tot un homenatge al seu fill. A més, aprofita eixa vivència íntima per parlar de diversitat, de models de família, de qüestions racials i de com la política i l’entorn en el qual creixen els menors modela tot això. GEMMA SANCHIS
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.