FIDO

III Cheste Inusual

DEL DIUMENGE 3 AL DIUMENGE 24/7
instagram.com/chesteinusual

El festival Cheste Inusual porta disciplines com el teatre, la dansa, el circ i la performance a espais no convencionals de la localitat de la Foia de Bunyol durant el mes de juliol. En aquesta tercera edició tindrem la dansa acrobàtica de Cafuné [3], el monòleg tragicòmic d’una dona que viatja a soles pel món al segle XVII de La pícara de Sevilla [9-10], l’humor de Las Raras en Empoderadas [9-10] i la peça guanyadora del Premi Russafa Escènica 2021, La calle era nuestra [9-10]. També l’espectacle per a un sol espectador que proposa Café cantante [15], el circ contemporani que juga amb el coure de Kobr3 [17] i Save the temazo [24], un projecte que barreja ficció, realitat i circ dins d’una gran escenografia de nou metres d’altura. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.