FIDO

Hoy no estrenamos

DEL DIVENDRES 28/4 AL DISSABTE 27/5
TEATRE TALÍA. Cavallers, 31

Diuen que la vida no és més que l’assaig d’una obra que mai acaba estrenant-se. Precisament, Hoy no estrenamos és una gran oportunitat per mirar-nos a l’espill i riure’ns de nosaltres mateixos i de la realitat que ens envolta. Un grup de veïns d’un barri popular de la nostra ciutat trobarà en el teatre un bon reflex de la societat i veurà com els textos de les grans obres teatrals modifiquen i milloren les seues vides. Carles Montoliu i Carles Castillo, els mestres de la interpretació, donaran vida a dotze personatges de forma molt original i sorprenent en companyia d’un nou talent, el del jove músic i actor Víctor Lucas. Sols una companyia com Imprebís podia portar a l’escena un projecte tan original com aquest, que té com a essència al teatre en si mateix. ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.