FIDO

Fraude (o las consecuencias del fracaso)

TEM. Pl. Rosari, 3

L’activitat de la dramaturga Eva Zapico en els últims anys és frenètica. Ha actuat en la meravellosa peça Cul kombat, ha dirigit obres xicotetes com Turquesa, Azerbaijan, Medul·la, Oran o Bienvenido a casa (Russafa Escènica) i s’ha posat al front de la gran producció de teatre públic Els nostres, construïda amb textos de Xavier Puchades, Patrícia Pardo, Begoña Tena i Juli Disla. En aquesta ocasió compta amb el recolzament d’un TEM que acull l’estrena absoluta de Fraude (o las consecuencias del fracaso), on s’exploren els diferents significats que pot tindre la paraula frau i l’acció que la sosté, el fet mateix d’enganyar i mentir. Trobarem el segell de la Zapico perquè la corporeïtat i el moviment dels actors en escena serà tan important com la paraula. A través d’una història familiar, es va posant en evidència com els mentiders creen una narrativa vital, una ficció sobre ells mateixos fent malabars amb vàries mentides simultànies. Una metàfora del sistema capitalista i el frau estructural sobre el que s’assenta. AU

También te puede interesar…

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

Nevenka

SÁBADO 18/5, 20H. 16/22€
La historia de Nevenka Fernández, pionera del movimiento #Metoo en España antes de tiempo.

X MAC

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 26/5
Mislata Art al Carrer celebra diez años de vida echando toda la carne en el asador.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.