Excalibur i altres històries d’animals morts

DIJOUS 7 I DIVENDRES 8/10

ESPACIO INESTABLE. Aparisi i Guijarro, 7

Hermanas Picohueso és una companyia mallorquina que es declara amant de la tecnologia i el reciclatge, dels quals es serveix per experimentar noves maneres de contar les seues històries. Dos recursos que fan servir en Excalibur i altres històries d’animals morts, un programa televisiu fet en temps real amb l’ajuda de titelles animals que posa en evidència el pànic generalitzat que ha començat a experimentar l’espècie humana arran d’epidèmies i altres catàstrofes. I ho fa des de l’òptica dels animals, que són els que acaben patint moltes de les conseqüències calamitoses derivades de l’acció humana. Una ovella clonada, uns rens siberians descongelats a causa del canvi climàtic i la gossa Laika narren amb humor com les estructures de poder actual generen destrucció. AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.