FIDO

Dinamarca

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17 

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) tanca amb Dinamarca la trilogia Europa en guerra escrita pels germans Rodolf i Josep Lluís Sirera. Plantejada des de 2015, Rodolf ha recuperat i finalitzat el text després de la mort del seu germà i com a homenatge a ell. L’obra està dirigida per Carles Alfaro i en ella se’ns presenta les complicades relacions entre els personatges que conviuen durant l’ocupació nazi de Dinamarca. Es tracten temes que van des d’allò més íntim, fins a les esferes més convulses, com la resistència i els grups paramilitars pronazis, posant de manifest la naturalesa humana. Aquesta serà una de les sis produccions pròpies de l’IVC que s’exhibiran al Rialto al llarg de la temporada, tal volta una de les més esperades. LUCAS SÁEZ 

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.