FIDO

Cul Kombat

SALA ULTRAMAR. Alzira, 9

No podem evitar recomanar-vos aquesta obra cada vegada que la programen en alguna sala valenciana. Perquè és arriscada, és àcida, és reivindicativa, és divertida… és perfecta. Cul Kombat és un al·legat ple d’humor a favor de l’eliminació dels gèneres, perquè més important que allò que ens diferència a homes i dones és allò que compartim, és a dir, el cul. Però l’obra reivindica alhora la categoria imposada de ser dona, perquè sap de la invisibilitat, de la violència i del control exercit sobre eixa etiqueta «dona». És a dir, lluita per acabar amb els gèneres, com a construcció social que són, però sent molt conscient de la repressió que ha exercit històricament un sobre l’altre. Aquesta volta no serà Eva Zapico qui acompanye a Patricia Pardo sobre l’escenari, sinó Amparo Oltra. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.